Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Alyona Alyona розповіла про проблеми зі здоров’ям – відео

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona зізналась, що у неї погіршився стан здоров’я. Причиною стали стреси, перенесена операція та зайва вага.

Що відомо про проблеми зі здоров’ям у Alyona Alyona

У сториз в Instagram артистка розповіла, що отримала результати аналізів, які виявилися не дуже хорошими.

– Я здавала багато чого, мені прийшли результати, й вони не дуже класні. Мені сильно вилізла резистентність від такого стресового способу життя. А ще у мене дуже сильно почав рости холестерин. У мене такого високого ще ніколи не було. І трішки піднялася сечова кислота. Це мої стандартні проблеми. Проблеми людини в тілі, – сказала вона.

Зараз дивляться

За словами Alyona Alyona, ці проблеми вона буде вирішувати правильним харчуванням та медикаментозним лікуванням. Також реперка зазначила, що йде здавати аналізи на густину крові.

– Після операції по-жіночому, яка у мене була в лютому, я вже дев’ять місяців п’ю жіночі гормони. До того ж сильні. Вони впливають на густину крові, коли довго їх п’єш, треба запобігати утворенню тромбів. Тому я йду здавати кров на густину, – сказала співачка.

Раніше Alyona Alyona не розкривала деталі операції, яку їй зробили у лютому. Однак зараз вона зізналась, що це стосувалося жіночого здоров’я.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-07 13:23:29