Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Михайло Ясинський прокоментував скандал Козловського з Кондратюком

Михайло Ясинський розповів, чому Ігор Кондратюк не захотів миритися з Віталієм Козловським на тлі грошового скандалу. Продюсер розкритикував обидві сторони цієї історії, вказавши на їхні помилки.

Ясинський прокоментував конфлікт Козловського і Кондратюка

Так, Михайло спершу прокоментував рішення суду, яке вважав не до кінця зрозумілим йому. Ясинський припустив, що суд зобов’язав співака виплатити фіксовану суму і тут могли також зіграти роль статуси обох сторін, адже Кондратюк мав більший вплив, ніж Козловський.

– Чому Віталік пішов на зарубу з потужною та інтелектуальною людиною. У принципі, йому б і зараз, на мій погляд, не треба було йти на цей діалог із Кондратюком, не маючи поруч людини відповідного рівня – потужного, досвідченого юриста, – заявив Ясинський.

Продюсер також прокоментував позицію Кондратюка – він не зрозумів, чому Ігор не домовився зі співаком, адже міг уже давно це зробити в інший спосіб. Менеджер вважає, що тут може бути справа не в грошах.

Зараз дивляться

– Він хоче ускладнювати життя Віталіка. Не можна заробити з артиста, який не заробляє. Це емоційна складова двох людей, які щось не поділили, – вважає Ясинський.

Сам же продюсер заявив, що для нього поведінка Кондратюка є неприпустимою, оскільки музикант зараз заробляє в окопах, а не на сцені.

Раніше Козловський заявив, що Кондратюк хоче його знищити. Про це співак заявив після відмови продюсера на пропозицію вирішити конфлікт мирним шляхом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-06 19:10:20