Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Яке сьогодні свято – 6 листопада 2023 року: день ангела, прикмети і що не можна робити

На понеділок, 6 листопада, в Україні припадає Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля під час війни та збройних конфліктів, а також День пам’яті святителя Павла Сповідника.

Які свята відзначають 6 листопада 2023 року в Україні, іменини, прикмети і заборони на цей день – читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Яке сьогодні свято – 6 листопада 2023 року

День пам’яті святителя Павла Сповідника за новим церковним календарем припадає на 6 листопада. Історія свідчить, що він був обраний константинопольським архієпископом, і вважався захисником православних. Був убитий під час проведення Божественної літургії – його задушили нарамником.

Зараз дивляться

Який сьогодні, 6 листопада, день в Україні та світі

І нехай Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля під час війни та збройних конфліктів не вважається святом, це важлива дата. З ініціативи ООН дату відзначають на тлі того, що після збройних конфліктів відновлювати екологію доведеться ще довгий час. Втім, в умовах сучасної війни, Росія ігнорує резолюцію та знищує екологію України.

Хто святкує день ангела 6 листопада 2023 року

Вікторія, Іраклій, Микола, Афанасій, Георгій, Олексій, Петро, Іван.

Що не можна робити 6 листопада 2023 року

Не поспішайте вирушати в довгу дорогу – подорож може бути важкою, і ні до чого доброго не призведе. Також відмовтеся від ухвалення важливих рішень – зробіть це в будь-який інший день.

Що можна робити сьогодні

У цей день потрібно провести з близькими – вважається, що весь рік не буде сварок у родині. На Павла Сповідника дуже важливо виконувати обіцянки – в іншому разі чекай біди. Аналогічно і з боргами – потрібно закрити всі грошові питання, інакше можуть бути фінансові проблеми.

Народні прикмети на 6 листопада 2023 року

  • Якщо на вулиці сніг – буде сніжною вся зима.
  • Дерева не хитає вітер – до морозу.
  • Якщо на річці утворився лід – буде багатий урожай.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-06 05:34:41