Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

дивитися відео та огляд матчу Ла Ліги 2023/2024

Іспанська Жирона, за яку виступають українські легіонери Віктор Циганков та Артем Довбик, здобула десяту перемогу у Ла Лізі. У межах 12-го туру чемпіонату Іспанії каталонський клуб здолав на виїзді Осасуну з рахунком 4:2.

У стартовому складі на гру вийшов Довбик, а Циганков, який нещодавно відновився після травми, розпочав зустріч із лави запасних.

Гості відкрили рахунок вже на 16-й хвилині завдяки голу Івана Мартіна, якому асистував Артем Довбик. На 25-й хвилині хорватський форвард господарів Анте Будімір відновив паритет, а на початку другого тайму відзначився дублем, чим вивів Осасуну уперед.

Зараз дивляться

Жироні вдалося зрівняти через хвилину після виходу на заміну Циганкова. Автором голу став Довбик, який головою пробив у сітку воріт суперника після навісу від Мігеля Гутьєрреса.

На 80-й хвилині дует Довбик-Циганков організували третій гол – його автором став Віктор. Фінальний рахунок на табло встановив хавбек Жирони Алейкс Гарсія, який відзначився на 90-й хвилині.

Відеоогляд матчу Осасуна – Жирона – 2:4

Для Довбика це вже шостий гол у межах чемпіонату Іспанії. У перегонах бомбардирів він йде на четвертій позиції після Джуда Беллінгема (10), Альваро Морати (7) та Антуана Грізманна (7).

Перемога над Осасуною дозволила Жироні очолити турнірну таблицю Ла Ліги у реальному часі. У 12 матчах команда набрала 31 очко. Реал Мадрид, який поки провів 11 ігор, має 28 очок.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-04 19:19:39