Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Фелікс Вердехо – боксера засудили до довічного ув’язнення за вбивство

Колишнього пуерториканського боксера Фелікса Вердехо засудили до двох довічних термінів після того, як його визнали винним у вбивстві своєї 27-річної вагітної коханки.

Як повідомляє ABC News, вирок ухвалив федеральний суддя.

У липні Вердехо визнали винним у викраденні, що призвело до смерті Кейшли Родрігес та її ненародженої дитини. Його адвокат заявив, що планує подати апеляцію на вирок.

Зараз дивляться

— Цей вирок має стати уроком для інших. Не має значення, скільки слави, грошей чи влади ви думаєте, що маєте. Якщо ви порушуєте закон, вам доведеться відповідати, – сказав комісар поліції Пуерто-Ріко Антоніо Лопес.

Вердехо скоїв жорстоке вбивство

Під час судового процесу на початку цього року друг колишнього боксера Луїс Антоніо Кадіс, який також проходить обвинуваченим у цій справі, заявив, що Вердехо тиснув на Родрігес, щоб вона зробила аборт.

Він також засвідчив, що того дня, коли сталося вбивство, колишній боксер вдарив Родрігес і вколов токсичну речовину, після чого прив’язав її кінцівки до цементної брили і серед білого дня скинув із мосту у водоймище.

Пізніше Кадіс анонімно зателефонував до служби порятунку 911 і повідомив про місцезнаходження тіла Родрігес.

Розтин показав, що в організмі Родрігес були фентаніл і ксилазин – заспокійливі препарати, які використовують для тварин, зокрема коней.

Вердехо брав участь в Олімпійських іграх-2012 у Лондоні і того ж року перейшов у профі. На Іграх у чвертьфіналі він боксував проти Василя Ломаченка, якому у підсумку отримав золото турніру. Всього Вердехо провів на професійному рівні 29 боїв, у яких здобув 27 перемог, з яких 17 нокаутом.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Фото: Instagram/Фелікс Вердехо

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-04 15:36:15