Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Минуло лише три дні: Міноборони пришвидшило передачу дронів для ЗСУ

Міністерство оборони, Генштаб і Держспецзв’язку пришвидшили передачу дронів для ЗСУ. З моменту їх отримання від постачальників до перенаправлення Силам логістики пройшло лише три дні.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Зазначається, що безпілотники для бійців буди закуплені за бюджетні гроші. Пакет містить різні типи дронів – як ударні, так і розвідувальні. Лише у цьому пакеті – сотні безпілотників.

Зараз дивляться

У міністерстві кажуть, що раніше процес передачі дронів міг займати тижні або навіть місяці, бо він потребував численних узгоджень у різних відомствах. Проте, завдяки ефективній співпраці між новою командою Міноборони та іншими залученими особами й установами час на бюрократичні процедури вдалося зменшити.

Як наслідок, міністр оборони Рустем Умєров спільно з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації підписав наказ – і техніку стали відвантажувати на фронт наступного дня після отримання наказу.

– Найближчим часом дрони допомагатимуть виконувати бойові задачі на фронті в досвідчених руках наших пілотів. А Міноборони продовжує пришвидшувати процес передачі необхідної для цього зброї, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Міністерство оборони України за спрощеною схемою допустило до експлуатації одразу кілька нових зразків безпілотних літальних апаратів.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-04 15:26:29