Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

День залізничника 2023 в Україні: привітання в СМС

Сьогодні, 4 листопада, приймають вітання українські залізничники. Саме у цей день у 1861 році з Відня до залізничного вокзалу Львова прибув перший потяг, що дав відлік історії української залізниці. Символічно, що у цю дату почали відзначати День залізничника України.

Після повномасштабного вторгення “залізні” люди зайнялися евакуацією українців: працювали під ракетними обстрілами, в умовах постійних повітряних тривог. Світ дивувався тому, як українська залізнична мережа змогла функціонувати під час війни.

Обовʼязково привітайте людей, завдяки яким ми можемо діставатися одне до одного попри все, а Факти ICTV допоможуть вам дібрати влучні слова.

Зараз дивляться

Привітання з Днем залізничника в СМС

Сьогодні свято вашої невтомної праці, яка сполучає людей по всій країні та за її межами. Ви – ті, хто завжди на дорозі, хто забезпечує рух наших потягів, що везуть українців одне до одного. Бажаю безмежної енергії, сил та безпечних шляхів!

***

З Днем працівника залізної дороги!
Хай настане швидше перемога,
Хай здійсняться мрії заповітні,
І шляхи чекають вас привітні!

***

День залізничника – це нагадування про вашу відданість справі! Ви – надійна ланка в транспортному ланцюжку нашої країни. Нехай кожен шлях, який ви прокладаєте, веде до нових досягнень і перемог.

***

З Днем залізничника вітаю!
Легких шляхів і в добру путь!
Нехай робота надихає,
А втома й смуток не беруть!

***

На залізниці працюють по-справжньому “залізні люди”, що готові завжди і попри все допомогти людям зустрітися! Хай у вашому житті не буде тривог, зокрема повітряних, хай мандрівки будуть приємні, а пасажири привітні!

***

Хай дороги ведуть у краї,
Де немає нещастя й біди.
Хай здійсняються мрії й бажання,
Вам від серця мої привітання!

***

День залізничника – це час подяки за вашу важливу роль у розвитку України. Ваша праця зберігає наше сполучення і зміцнює національну єдність. Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії і завжди прямих рейок на вашому шляху!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-04 07:13:45