Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Скільки українців загинули в Ізраїлі – дані МЗС на 31 жовтня

Міністерство закордонних справ України підтвердило інформацію про загибель 21 українця в Ізраїлі та ще чотирьох громадян України у секторі Гази, серед яких троє дітей.

Про це повідомив речник українського зовнішньо-політичного відомства Олег Ніколенко.

— МЗС України підтверджує загибель в Ізраїлі 21 українця. Одна людина вважається зниклою безвісти. У секторі Гази – четверо загиблих, серед яких троє дітей, а також шестеро поранених, – сказав Ніколенко.

Раніше посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський повідомив, що за наявною у них інформацією, внаслідок нападу бойовиків ХАМАСу на Ізраїль загинули 25 українців.

Зараз дивляться

За словами Бродського, більшість із них мали подвійне громадянство, і їхні сім’ї були в Ізраїлі.

Також, за даними посла, щодо двох загиблих громадян зверталися, аби поховати в Україні. Більшість українців, загиблих в результаті атаки ХАМАСу, поховають в Ізраїлі, оскільки там живуть їхні сім’ї.

26 жовтня МЗС України повідомило, що кількість жертв серед українців в Ізраїлі зросла до 21 особи. У секторі Гази повідомлялося про трьох загиблих українців.

Ізраїль оголосив війну палестинському угрупованню ХАМАС наступного дня після того, як його бойовики 7 жовтня прорвали кордон Ізраїлю та Гази.

Ізраїльська влада повідомляла, що внаслідок атак угруповання ХАМАСу в Ізраїлі загинуло понад 1 400 людей. У секторі Гази заявляють про понад 6 тис. загиблих.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Інтерфакс-Україна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-31 15:23:54