Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Подоляк назвал статью Time о Зеленском “субъективной точкой зрения журналиста”

Фото: Офіс президента

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав статтю Time про Володимира Зеленського  “суб’єктивною точкою зору конкретного журналіста”.

Про це він сказав в етері Радіо Свобода.

На думку Подоляка, немає “розлюченості” чи почуття “зради”. Він наголосив, що про “об’єктивні речі”, такі як, наприклад, необхідність збільшення швидкості постачання техніки Україні, Київ говорить відкрито.

Зараз дивляться

– Не забуваймо, що це субʼєктивна точка зору конкретного журналіста, який має своє бачення того, що відбувається. Друге, я зовсім не розумію, що таке анонімні джерела постійно. Тому що коли я з кимось розмовляю від імені Офісу президента, то я обов’язково кажу, що це я говорю…

Подекуди ці анонімні джерела – це люди, які не мають доступу до певної інформації, але які десь там поряд перебувають, і вони хочуть збільшити свою вагу і свої бачення видають за аксіоматичні знання, – відзначив Подоляк.

Водночас радник глави ОП додав, що президент “жорстко” ставиться до того, що Україна воює вже 600 днів, адже перебувати практично 2 роки у стані війни – це достатньо складно.

Зеленський хоче більше ефективних комунікацій і щоб заявлені наміри реалізовувались хоча б на 70-80%, зазначив Подоляк.

Раніше журнал Time опублікував матеріал журналіста Саймона Шустера, у якому йдеться, зокрема, про те, що Зеленський нібито має почуття “зради” з боку партнерів, а також “злість” після візиту до США. Окрім того, у статті повідомляється, що через “повільний контрнаступ” на одного з генералів та одного міністра чекає звільнення.

Публікація побудована на інтерв’ю з Зеленським, а також на анонімних цитатах джерел з оточення президента України.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Радіо Свобода

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-31 15:15:27