Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андре Тан розповів, як його кинули на гроші

Український дизайнер Андре Тан відчув на собі дію “коридору затемнень”. Про це він розповів підписникам у своїх сториз в Instagram. Зокрема зазначив, що пройшов через емоційний струс, пригадав чимало ситуацій з минулого життя та ледь не став жертвою обману.

Фото: скрини з Instagram-stories Андре Тана

– Мене знову намагалися кинути на гроші, – написав дизайнер.

Це змусило його вперше поділитися історією про те, як через гроші він свого часу втратив давнього друга, з яким товаришував з дитинства. Потім контакт було втрачено, аж раптом приятель зʼявився та попрохав у борг чималу суму на відкриття власного бізнесу, розповів Андре Тан у новому пості.

Гроші він позичив, після чого товариш зник та заблокував уже колишнього друга в усіх соцмережах.

Зараз дивляться

– Гроші він мені так і не повернув. Але ось що цікаво: він знову з’явився в моєму житті через декілька років і спробував відновити наші стосунки, навіть не згадавши про борг, – поділився Андре Тан.

Дружби наново не вийшло, а з ситуації дизайнер виніс урок.

– Я просто переріс цю людину. І доля сама сказала мені таким чином, за допомогою втрати грошей: “Відпусти минуле, це вже не твоє, ти вже не той Андре”, – підсумував модельєр.

За словами Андре Тана, щойно він попрощався з минулим життям та оточенням, справи налагодилися. Тож дизайнер порадив своїм підписникам не триматися за старе і не боятися змін.

Раніше модельєр ділився рекомендаціями щодо того, як позбутися синдрому відкладеного життя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-31 13:03:55