Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Інвалід із Канади вибирався з літака за допомогою рук, його не забезпечили потрібним візком

49-річному продавцю обладнання з Британської Колумбії (провінція Канади) Родні Ходжинсу довелося буквально витягувати себе з літака, оскільки його, який страждає на спастичний церебральний параліч, співробітники авіакомпанії не забезпечили інвалідним кріслом.

Повідомляється, що Ходжинс разом із дружиною Діною летіли в Лас-Вегас, щоб там у серпні відзначити річницю весілля. До цієї поїздки подружжя готувалося вісім місяців. Здавалося, вони врахували всі нюанси, враховуючи стан Родні, якому необхідно користуватися моторизованим інвалідним візком.

Але коли літак приземлився, стюардеса сказала парі, що вони не мають часу брати на борт інвалідний візок, бо літаку потрібно терміново готуватися до зльоту.

Зараз дивляться

Про цю історію Діна Ходжинс написала у Facebook. За її словами, ця подія привела їх у відчай.

Ходжинсу довелося використовувати силу верхньої частини тіла, щоб подолати 12 рядів сидінь, а дружина тримала його за ноги.

– Нам знадобилося щосили, на очах у дюжини людей, дехто відводив погляд, а інші дивилися з соромом, щоб витягнути його з літака. Він пошкодив ноги, а я спину, – пише жінка.

Повідомляється, що Air Canada визнала, що Ходжинс отримав недостатню підтримку, публічно вибачилася і запропонувала йому ваучер на політ на 2 000 канадських доларів.

Хоча, за словами представників авіакомпанії, компенсація не вирішить проблему того, як вони підвели своїх пасажирів з обмеженими можливостями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-31 08:56:35