Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Євгенія Емеральд заявила, що її намагалися вбити – вона звинувачує ексчоловіка

Снайперка Євгенія Емеральд заявила, що її намагалися вбити разом із охоронцем. Вона звинувачує в цьому свого ексчоловіка, військового Євгена Стипанюка.

Каже, сталося це 29 жовтня, проте подробиць розповідати не стала.

– Стипанюк і його компанія намагалися вчинити перший замах на вбивство. На мене і мого охоронця. Подробиць я розповідати не буду, з нами все добре. Також усе вже на експертизі, заяви написані. Просто люди, щоб ви розуміли – ціна правди. Але ми боремося і не зупинимося. Ми переможемо це зло. Усе вже зафіксовано і перебуває в поліції, – наголосила Емеральд.

Вона зазначила, що це її не зупинить, а розповідаючи правду про колишнього чоловіка була впевнена, що таке може бути, а тому знала, на що йде.

Зараз дивляться

– Я готувалася до того, що, можливо, таке буде, що десь у лісі мене знайдуть. Я повністю беру відповідальність за свої дії та рішення. Це виключно моє рішення і ціна, на жаль, буває доволі різна і небезпечна, – сказала Євгенія.

Нагадаємо, у середині жовтня Євгенія Емеральд заявила про домашнє насильство. Вона показала листування з погрозами від колишнього чоловіка-військового Євгена Стипанюка. У голосових повідомленнях чоловік погрожував жінці смертю.

Після цього Емеральд зробила ще низку заяв про Спитанюка. До слова, поки що офіційно вони не розлучені, адже їхній спільній доньці немає року.

Фото: Євгенія Емеральд

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-30 20:22:16