Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Найепатажніші образи Гайді Клум на Геловін

Німецька супермодель Гайді Клум протягом багатьох років вважається королевою Геловіну. З нагоди свята вона завжди перевтілюється в ектравагантних або моторошних персонажів.

Гайді Клум відповідально ставиться до створення геловінського образу, а в кріслі гримера іноді проводить більше десяти годин.

Минулого року вона перевершила всі очікування і прийшла на вечірку в костюмі дощового черв’яка. А її чоловік, музикант Том Каулітц із гурту Tokio Hotel, перевтілився в одноокого рибалку.

Зараз дивляться

Протягом кількох годин Клум звивалася по килимовій доріжці і фотографувалася з гостями. Навіть інтерв’ю зірка давала, лежачи на підлозі у незручному костюмі. Пізніше Гайді позувала у напівпрозорому боді зі стразами.

У 2019 році Гайді перевтілилася в інопланетянина з розрізаним животом і грудьми. З її тіла стирчали залізні трубки, а через скляний купол на голові виднівся мозок.

На створення образу Клум команда гримерів витратила рекордні 14 годин. Том Каулітц тоді постав у костюмі закривавленого космонавта.

На геловінську вечірку у 2018 році Гайді Клум з’явилася в образі принцеси Фіони, а ії коханий перевтілився у Шрека.

У 2017 році Гайді повторила образ перевертня з кліпу Майкла Джексона Трилер. На святкове первтілення пішло 13 годин роботи візажистів.

На вечірці супермодель влаштувала справжнє шоу з танцями і спецефектами. Її супроводжували друзі, які переодяглися в зомбі.

У 2015 році Гайді Клум витратила 10 годин на перевтілення у сексуальну співачку Джессіку Реббіт з культової стрічки Хто підставив кролика Роджера.

Тоді модель влаштувала цілий виступ, виконавши під фонограму пісню Why Don’t You Do Right.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-30 13:19:23