Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

експерт висловився про штурм літака з Тель-Авіву і політику Путіна

Фото: Факти ICTV

Прояви антисемітизму, які відбулися під час штурму літака в Махачкалі на території Росії, це цілком закономірні наслідки політики російського диктатора Володимира Путіна.

Про це заявив керівник Центру військово-правових досліджень, аналітик, експерт Олександр Мусієнко.

– Те, що ми бачимо зараз ці спалахи ненависті, антисемітизму в Дагестані, коли повертаються громадяни з Ізраїлю. Захищені там всі громадяни Ізраїлю, можливо, там громадяни Росії, які повертаються до себе, але не суть. Те, що зараз відбувається, прояви цього антисемітизму – це закономірні наслідки путінської політики з нетерпимості, проявів фашизму фактично, нацизму, який є в Росії, – вважає аналітик.

За словами експерта, це один з проявів громадянської війни в Росії, внаслідок чого може постати ісламський халіфат.

Зараз дивляться

– Це прояв загравання з терористами ХАМАСу, іншими радикальними ісламістськими рухами. І це прояв громадянської війни, до речі, тому що одним з її елементів буде те, що в Росії може постати саме ісламський халіфат. А Росія платитиме частково данину улусу, яку вони колись платили Золотій орді, – навів приклад Мусієнко.

У російському Дагестані натовп увірвався в аеропорт в Махачкалі, шукаючи громадян Ізраїлю, які прилетіли із Тель-Авіва. Частина мітингувальників намагалася прорватися до літака.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що це частина поширеної в Росії культури ненависті до інших народів, яка пропагується телебаченням, експертами та владою.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-29 22:55:37