Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Данілов вважає, що ВПК Росії має проблеми, незважаючи на повідомлення ЗМІ

Інформація про те, що в Росії військово-промисловий комплекс працює в три зміни для виробництва техніки та боєприпасів, не відповідає дійсності.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини розповів секретар Ради нацбезпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов.

Данілова спитали про інформацію проєкту Схеми, який напередодні оприлюднив інформацію про те, що в Росії активно розвивається військово-промисловий комплекс і будуються заводи, щоб виробляти більше зброї та боєприпасів для війни з Україною. Журналісти також продемонстрували супутникові знімки, на яких видно, як нібито розбудовується російське ВПК.

Зараз дивляться

– Давайте не будемо лякати наше населення, що в Росії щось там розпочалося дивне – три зміни, супутникові знімки… Вони не мають жодного відношення до реального життя, давайте будемо в цьому впевнені. Якщо в Росії було б все добре, вони б не звертались до Ірану за дронами, не звертались би до славнозвісної (Північної, – Ред.) Кореї за допомогою снарядами, – сказав Данілов.

Секретар РНБО каже, що запроваджені проти РФ санкції працюють, і справив Росії “не такі добрі, як їм би хотілося”.

– Тому давайте не будемо зараз розповідати, що вони кудись швидко побігли. Ви ж знаєте – як вони швидко біжать, то у них воно дуже швидко гепається, – запевнив Данілов.

Чиновник каже, що недавні ядерні випробування Росії є прикладом, оскільки з трьох ракет, які планувала запустити Росія, вдало запустили лише одну.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-27 23:59:00