Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тейор Свіфт офіційно стала мільярдером

Американська співачка Тейлор Свіфт офіційно стала мільярдеркою на тлі туру Eras Tour у 2023 році. Зараз капітал зірки оцінюють у $1,1 млрд.

На тлі 146-денного турне ВВП США підніметься на $4,3 млрд.

Свіфт стала однією з небагатьох артистів, яка змогла подолати позначку в $1 млрд. Варто зазначити, що її заробітки йдуть тільки з її музичної творчості – це роялті з пісень на музичних платформах, квитки на концерти і мерч. На відміну від інших знаменитостей, у неї немає бренду з косметикою чи модним одягом.

Зараз дивляться

Зараз співачка має нерухомості на $80 млн. Очікується, що капітал Свіфт помітно зросте на тлі прокату фільму Eras Tour про її тур, який вийшов 13 жовтня. Примітно, що картина встановила рекорд у перші дні прокату. За перші вихідні він зібрав майже $100 млн, і цифра продовжує зростати. Спочатку роботу хотіли показати тільки на території Північної Америки, але популярність змусила Тейлор змінити свою думку.

Утім, крім музики, у зірки є успіхи і в особистому житті – нещодавно Тейлор Свіфт підвердила роман із футболістом. Її коханим виявився Тревіс Келс, артистка часто вболіває за нього на матчах, приводячи на змагання своїх друзів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-27 17:17:49