Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Маргарита Симоньян продовжить зімнюватись: прогнози мольфара

Кремлівська пропагандистка Маргарита Симоньян змінила тактику поведінки, зазначає мольфар Макс Гордєєв. Зміни торкнулися і риторики її заяв, що в них вона просуває ідеологію рашизму.

– Вона свою позицію щодо нападу на Україну змінила на жертву. Зараз дуже багато пропагандистів, які активно раніше виступали за знищення України, чомусь різко починають змінювати свою тактику, – зауважив таролог в ефірі програми Ранок у Великому Місті.

Причиною таких змін мольфар називає страх.  Він же впливає на психічний стан пропагандистки, вважає Макс Гордєєв. За словами таролога, вона зараз зосередилася на своїй зовнішності, на тому, як себе подати, та на формуванні іміджу секс-символу.

– Ця людина перебуває в дуже низькому вібраційному полі. Коли людина спускається на дно, то вона стає ось такою: змінюються костюми, змінюється поведінка, змінюються життєві аспекти, – резюмував Макс Гордєєв.

Мольфар прогнозує, що Симоньян продовжить експериментувати зі своєю зовнішністю, тож скоро всі побачать чергові зміни. Нагадаємо, що Симоньян одружена з російським режисером і пропагандистом Тиграном Кеосаяном.

Зараз дивляться

Раніше Макс Гордєєв побачив, хто стоїть за фінансуванням ХАМАСу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-27 17:13:35