Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Белла Хадід вперше заговорила про війну в Ізраїлі

Супермодель Белла Хадід порушила мовчання стосовно кривавого конфлікту, що точиться на Ближньому Сході. Це перша заява знаменитості палестинського походження після того, як ХАМАС розпочав масштабну операцію проти Ізраїлю.

В своєму пості Хадід перепросила у своїх шанувальників за тривалу тишу щодо цього питання.

– Я не знайшла влучних слів для цих глибоко заплутаних і жахливих тижнів, що привернули увагу світу до ситуації, яка забирає життя невинних людей і впливає на сім’ї протягом десятиліть, – написала супермодель в Instagram.

У тому ж пості, де вона розмістила заяву, Белла Хадід опублікувала відео палестинської блогерки, що показує свій погляд на життя в країні. Також зірка розповіла про щоденні смертельні погрози, які їй надходять, сімʼю, що почувається в небезпеці, та відмову мовчати.

Зараз дивляться

– Моє серце розривається, коли я бачу жахливі події, що розгортаються, а також я відчуваю рани поколінь моєї палестинської крові, – поділилася знаменитість.

Сумує Хадід і за ізраїльськими сім’ями, що постраждали внаслідок несподіваної атаки ХАМАСу 7 жовтня. Вона зазначила, що засуджує терористичні напади на будь-яких цивільних осіб. Разом з тим, супермодель пояснила, чому усі ці роки підтримує рух За вільну Палестину.

– Важливо розуміти, як важко бути палестинцем у світі, що бачить в нас лише терористів, які чинять опір миру. Хоча це категорично не так, – зауважила вона.

Белла Хадід поділилася історією своєї родини та розповіла, що її батько Мохаммед Хадід народився в Назареті в 1948 році. Тоді ж 750 тис. палестинців були змушені покинути свої домівки, серед них була і родина її батька.

– Моя сім’я стала свідком 75 років насильства проти палестинського народу – особливо жорстоких вторгнень поселенців, які призвели до знищення цілих громад, холоднокровних вбивств і насильницького виселення сімей з їхніх домівок. Практика поселень на палестинських землях продовжується і донині, – написала Белла Хадід.

Супермодель закликала людей допомогти тим, хто страждає від гуманітарної кризи в Газі. Разом з тим вона заявила, що стоїть на боці людства, та звернулася до своїх шанувальників із закликом “продовжувати тиск на лідерів”, щоби цивільні серед палестинців не перетворились на забутих жертв війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-27 13:38:56