Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Брітні Спірс оголилася на пляжі – ФОТО

Співачка Брітні Спірс розбурхала мережу своїм фото з пляжу. На світлині, що її опублікувала попзірка в Instagram, Спірс позує на повний зріст оголеною.

Артистка ніяк не підписала це фото. На знімку вона стоїть спиною до камери та прикриває руками груди. Коментарі до публікації Брітні традиційно закрила. Світлину на цей момент встигло вподобати 730 тис. підпісників знаменитості.

Брітні Спірс, яка постійно викладає в мережі відвертий контент, для пляжної фотосесії розпустила світлі коси і, схоже, не наносила макіяж. Невідомо, хто зробив знімок, але на піску видно тінь людини, що фотографує зірку. Скидається на те, що ця тінь – чоловіча.

Зараз дивляться

Раніше виконавиця хіта Toxic вже пояснювала свою любов до оголених фото. Ці світлини приносять їй радість, хоча й дуже бентежать її синів.

Днями світ побачили мемуари Брітні Спірс Жінка в мені, де вона відверто ділиться приголомшливими подробицями свого життя. Зокрема, зірка розповіла про тотатальний контроль та булінг з боку свого батька, а також про аборт від Джастина Тімберлейка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-27 11:41:35