Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Христина Соловій назвала “дурами” українських співачок, які не виступають на фронті

Співачка Христина Соловій різко висловилася про артисток, які не їздять виступати на фронт перед військовими. Зокрема, вона назвала їх “дурами”.

На брифінгу в Kharkiv Media Hub Христина сказала, що українці вже чули історії про співачок, які відмовляються виступати на фронті від учасника Культурного десанту Колі Сєрги. Сама Соловій їхніх імен називати не стала, але висловилася доволі різко.

– Якщо йдеться про цих співачок, яких ми маємо на увазі, я не можу нічого сказати, крім того, що вони просто дури. Я б розвинула цю думку таким чином, що з’явилося дуже багато тих, хто перевзувся, і пристосуванців. І всі вони навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоубізу і розуміють, як легко можна впливати на аудиторію, – наголосила Христина.

Додає, що ось так просто можна бути бажаним артистом у Росії зовсім недавно, а вже сьогодні записувати пісні мовою рідної країни.

Зараз дивляться

– Як просто можна, ще вчора, будучи бажаним артистом у Росії, сьогодні записати цілу низку пісень українською мовою або переінакшити тексти українських поетів і примазатися до свідомого українства. І такі люди, маючи ще один важливий інструмент, маючи популярність, авторитет і соціальний капітал, вони не їдуть на фронт, тому що вони дури, – підсумувала Соловій.

У коментарях шанувальники артистки почали гадати, кого ж саме вона мала на увазі.

  • А навіщо шифрувати цих артистів? Нам пора вчитися називати речі своїми.
  • Чому я одразу за описом подумала про Полякову?
  • Надя Дорофєєва. Чомусь тільки за неї подумала.
  • Ти маєш рацію. Дорофєєва, Лобода, Полякова – це ті, хто перевзувся і пристосувався, а тепер піариться на війні.
  • Віра Брежнєва співала всю кар’єру в Росії, а що тепер? Записала пісні українською мовою і думає, що це прокотить, – пишуть у коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше Коля Серга назвав співачку, яка відмовлялася приїхати на фронт. За його словами, постійно обіцяла і не приїжджала Тіна Кароль. Вважає, що виною тому страх, адже артистка скасовувала свій виступ разом із Культурним десантом буквально за день.

Тоді ж шанувальники Тіни Кароль відповіли Колі Серге, оприлюднивши відео артистки з виступу перед військовими.

Фото: Христина Соловій

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-26 09:54:36