Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Книга Брітні Спірс стала найбільш продаваними мемуарами зірок

Книжка Брітні Спірс стала найбільш продаваними мемуарами знаменитості в історії всього за один день після старту продажів. Співачка відзначила такий рекорд, поділившись думками в Instagram.

– Це сталося! Моя книга стала найбільш продаваним мемуаром знаменитостей в історії, і це тільки перший день! Спасибі шанувальникам, які так мене підтримують! Люблю вас усіх, – зазначила Спірс.

Нагадаємо, що зірка назвала книжку Жінка в мені, у ній описуються всі подробиці життя попзірки за останні 20 років.

На тлі цього також у мережі можна купити роботу у вигляді аудіокниги, яку озвучувала номінантка на Оскар – актриса Мішель Вільямс.

Зараз дивляться

Загалом, праця виявилася багатою на подробиці – Брітні поділилася думками про труднощі опіки, стосунки з сім’єю, а також про славу та шлюби з Кевіном Федерлайном і Семом Асгарі.

У мемуарах Спірс розповіла про аборт через Джастіна Тімберлейка. Як виявилося, коханий співачки не хотів дітей у 20 років.

Також зірка розповіла в мемуарах, чому поголила голову на лисо 2007 року і напала на фотографа. Усе через чорну смугу в її житті – тоді померла тітка артистки, та й боротьба за дітей із колишнім чоловіком значно вимотувала зірку. Вона зізналася, що тоді поводилася, як дитина.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-25 12:14:46