Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Подоляк пояснив, що відбудеться у разі смерті Путіна

Фото: Факти ICTV

Прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заперечує поширену ЗМІ інформацію про те, що в президента РФ ввечері 22 жовтня нібито сталася зупинка серця.

– З ним все добре, це чергова качка, абсолютно, – сказав речник президента Російської Федерації.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, що відбудеться у разі смерті Путіна.

Зараз дивляться

– Це ілюзія. Війна не закінчиться, тому що Путін – це лише один з елементів цієї війни. А загалом російська еліта – ключова сутність в тому, щоб проводити цю війну. Є позитив від того, що Путіна не буде. Так, зрозуміло, що це запустить певні переворотні процеси в самій Росії. Політичні еліти будуть один одного вбивати між собою, конкуруватимуть за владу.

Це непогані процеси деструкцій нинішньої російської держави. Але хотів би, щоб ми не жили в цих ілюзіях, що як тільки з Путіним щось відбудеться, то це призведе до фіналу війни. Ні, це пришвидшує фінал війни справедливий, але ключовим елементом фіналізації є виключно Україна. Україна має довести на полі бою, що Росії не існує як держави, яка міфологічно продавала свою силу, – стверджує Подоляк.

Нещодавно пропагандистські видання поширили інформацію, що нібито в Путина сталася зупинка серця. В одному з анонімних Telegram-каналів стверджувалося, що російський диктатор нібито впав у спальні, судомно вигинався на підлозі, закотивши очі.

Це вже не вперше, коли обговорюють ймовірні проблеми зі здоровʼям президента Росії. За час повномасштабного вторгнення у різних ЗМІ поширювалися гіпотези про нібито хвороби Путіна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 21:52:58