Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Усе буде тоді, коли потрібно

Ситуація із Керченським мостом, що з’єднує материкову Росію та анексований Крим вирішиться тоді, коли це буде потрібно.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Коментуючи долю Керченського мосту він сказав, що це не може бути забаганкою на свято, але “все буде, коли це буде потрібно”.

Зараз дивляться

– Питання з мостом не можна сприймати як бажання на новий рік, хоча це логічне і природне бажання для багатьох людей. Але все відбудеться тоді, коли потрібно, – додав він.

Разом з тим, Юсов каже, що для Чорноморського флоту РФ протягом прийдешньої зими краще за все знаходитись на дні Чорного моря.

– Ідеальний варіант зимівлі російського чорноморського флоту – за моделлю крейсера Москва. Це найкраща для них перспектива. Так, кілька місяців вони вживають заходів для переведення суден, підводних човнів, частини штабної інфраструктури, виведення їх із Криму та облаштування в Новоросійську, – сказав він.

Представник розвідки каже, що порт РФ у Новоросійську недостатньо підготовлений, тому окупанти розглядають інші майданчики на окупованих територіях третіх країн.

Андрій Юсов додає, що сьогодні кількість знищеної техніки ворога та запасів логістичних центрів в окупованому Криму лише збільшується.

– Водночас триває комплексна робота з деокупації українських територій, у Криму, безумовно, теж. І те, що окупанти сьогодні справді не почуваються в безпеці – це факт. І кількість знищеної там техніки і логістичних центрів, запасів і схронів БК тільки зростає і зростатиме. Як і знищеного особового складу, – сказав Юсов.

На додаток до цього коментаря представника ГУР можна навести слова речника ВМС ЗСУ Дмитра Плетенчука, який вказував, що Керченський міст буде зруйновано, коли цього вимагатиме ситуація.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 20:13:28