Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Україна поверне своїх людей, війна має закінчитися поразкою окупантів – Зеленський

Фото: Офіс президента

Україна поверне всі тимчасово окуповані території під контроль та своїх людей з полону. І всіма засобами Україна працює заради того, щоб ця війна завершилася поразкою російських окупантів.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні за підсумками 608 доби повномасштабної війни.

Зараз дивляться

– І хочу зараз окремо сказати всім нашим людям у Криму, Севастополі, всіх окупованих районах Півдня та Сходу нашої держави. У поки що окупованих районах. Дорогі українці! Усі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди. Я знаю це, – стверджує глава держави.

Відбувся черговий саміт Кримської платформи, її парламентського виміру. Перший такий саміт був проведений торік у Хорватії, тепер другий – у Чехії.

Потужна декларація саміту – підтримка України, територіальної цілісності та суверенітету, необхідності звільнити всю землю від окупантів, всіх українців – з російської неволі. Підтримка Формули миру, чіткий голос за посилення тиску на Росію та саме таку допомогу Україні, яка потрібна для перемоги в цій війні, зазначив президент.

Зеленський звернувся до учасників саміту та окреслив українські тактику щодо Чорноморського регіону й Криму. Попри багато сумнівів, які були в різних світових суб’єктів, та всі складнощі, Україна довела, що здатна перемагати саме в Чорноморському регіоні.

Це справді історичне досягнення, коли російський флот тікає не лише із західної частини моря, але вже навіть і з Криму. Але це для окупантів сенсу не матиме, вважає він.

Джерело: Офіс президента

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 19:42:41