Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хаві про очікування від матчу Ліги чемпіонів

Донецький Шахтар у середу, 25 жовтня, зіграє матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти каталонської Барселони. Гра відбудеться на Естадіо Олімпік Луїс.

Перед матчем наставник блаугранас Хаві Ернандес заявив, що не хоче, аби його підопічні відволікалися на суботній матч Ла Ліги проти мадридського Реалу, відзначивши важливість гри у Лізі чемпіонів.

Для нас це життєво важлива гра, дуже важлива з точки зору виходу з групи. Три очки завтра проти Шахтаря є ключовими для нашої мети, – сказав наставник Барси.

Хаві додав, що команді важливо набрати дев’ять очок у трьох стартових матчах групи.

Зараз дивляться

За його словами, Шахтар – динамічна та сильна команда, яка може створити каталонцям проблеми. Хаві додав: Нам не можна втрачати концентрацію.

Шахтар перебуває у складній ситуації. Якщо обмежитися суто футбольною площиною, вони змінили тренера, тепер у них Даріо Срна, якого я добре знаю і дуже поважаю. Команда має якісних гравців, хоча, можливо, їх не дуже добре знають, але вони дуже хороші в технічному плані, – зазначив Хаві.

Він також зізнався, що згадує Дмитра Чигринського, який свого часу грав за Барсу, з теплотою. Хаві сказав, що українцеві було нелегко адаптуватися, зокрема через зміну культури та велику конкуренцію.

16 жовтня Шахтар повідомив про розірвання угоди з нідерландцем Патріком ван Леувеном. Пізніше стало відомо про призначення Даріо Срни в. о. головного тренера команди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 16:18:30