Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дмитро Дікусар вийшов на зв’язок і звернувся до українців у тилу

Хореограф і військовослужбовець ЗСУ Дмитро Дікусар вийшов на зв’язок із шанувальниками вперше за довгий час. Зробив він це у свій день народження – сьогодні, 24 жовтня, йому виповнилося 38 років.

В Instagram Дмитро оприлюднив фото у військовій формі. Під знімком він поділився своїми думками з приводу військових та українців у тилу. Він провів паралель між двома світами, зазначивши, що вони ніби поруч, але між ними прірва.

– Коли ви бачите військових, не опускайте очей! Привітайтеся або усміхніться. Нікому не треба, щоб ви були надто емоційними, достатньо просто поваги та продовження підтримки людей, які вас захищають! Тільки адресно і з розумом, – зазначив Дікусар.

Каже, давно усвідомив, що без допомоги звичайних цивільних, ми б давно програли війну. А тому втомлюватися не можна.

Зараз дивляться

– Просто не втомлюйтеся і бережіть себе. Без вас нам кінець. Щодо мене особисто, я щасливий, бо оточений чудовими людьми, маю вашу любов і вашу довіру. Відчуваю це постійно, – наголосив хореограф.

Також він сказав, що повернеться до цивільного життя тільки після перемоги України над Росією.

Перед цим Дікусар виходив на зв’язок у червні. Тоді він розповів про своє тимчасове звільнення від служби, зазначивши, що на “громадянці” відчув дискомфорт.

Однак Дмитру вдалося обійняти близьких уперше за рік.

Фото: Дмитро Дікусар

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 12:58:19