Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Періс Гілтон відповіла на критику зовнішності сина

Періс Гілтон відповіла хейтерам, що розкритикували зовнішність її маленького сина Фенікса. Голова хлопчика видалася користувачам соцмереж завеликою.

Світська левиця поділилася із підписниками світлиною з сином під час його першої поїздки до Нью-Йорка. Дехто з коментаторів навіть поцікавився, чи не хвора дитина на енцефаліт.

Щоправда, чимало шанувальників моделі вступилися за неї та її 9-місячного малюка. Їх обурило, що хтось може кепкувати над хлопчиком. Не змовчала і сама Періс: вона відповіла хейтерам в сториз у своєму Instagram.

Зараз дивляться

– Фенікс – це мій світ і найбільше благословення в моєму житті. Кожен день з ним – це нагадування про те, що дійсно має значення. Важко уявити, що існують люди, для яких невинне дитя може стати мішенню, – з прикрістю зауважила знаменитість.

В іншому коментарі вона зазначила, що з малюком все гаразд. Хлопчик був у лікаря, і в нього просто великий мозок, додала мати.

Періс Гілтон раніше розповідала, що завжди мріяла відчути радість материнства. Щасливе поповнення у родині моделі та її чоловіка Картера Реума сталося на початку 2023 року завдяки сурогатному материнству.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 12:50:09