Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як зробити презентацію на телефоні – додатки для iPhone та Android

Якщо ви вчитеся або працюєте, інколи виникає потреба швидко зробити презентацію і часто крім телефона під рукою немає нічого. Благо, зараз безліч додатків, які допоможуть вам це зробити оперативно та якісно.

Факти ICTV зібрали для вас найкращі програми, щоб ви знали, як зробити презентацію на телефоні.

Canva (завантажити на Google Play або App Store)

Зараз дивляться

Цей додаток доступний як у Google Play, так і в App Store. Він допоможе вам швидко зробити презентацію на телефоні. Можна обирати вертикальні слайди, горизонтальні і що важливо – використовувати готові шаблони, підставляючи під них інформацію своєї теми.

У користувачів є можливість обирати різноманітні шрифти, графіку, блоки, анімацію, кольори, фони – чимало з них безкоштовні, а тому ви точно знайдете те, що більше підходить вам. Також доступне як самостійне перемикання слайдів, так і автовідтворення. Крім того, ви завжди можете відредагувати своє творіння, якщо забули в нього щось додати.

Презентація на телефоні в цьому додатку, а точніше її створення, покаже вам, що робити її не так вже й складно.

Google Презентації (завантажити на Google Play або App Store)

Створити презентацію на телефоні онлайн допоможе простий та зручний сервіс від Google. Він доступний безкоштовно в Google Play і App Store. Для того, щоб почати роботу з ним, потрібен тільки аккаунт у сервісі.

Ви можете встановити програму Google Презентації або працювати з браузера. Все, що ви створите, збережеться на Google Диску у вашому обліковому записі, також можна давати доступ на перегляд або редагування за посиланням.

Prezi Viewer (завантажити на Google Play або App Store)

Цей сервіс теж має веб-версію, в якій зручно працювати. Сама програма безкоштовна та доступна для Android у Google Play та iOS в App Store.

У Prezi Viewer можна створювати нелінійні презентації. Якщо в звичайних сервісах слайди просто змінюються, то тут вони є єдиною картинкою, частини якої то наближаються, то віддаляються. На слайди можна додавати різні мультимедійні файли та діаграми.

Zoho Show (завантажити на Google Play або App Store)

Простий та безкоштовний додаток для створення презентацій на смартфоні. Його можуть встановити користувачі Android та iOS.

У додатку можна працювати в режимі офлайн, а після під’єднання до мережі всі зміни в проєкті синхронізуються.

Microsoft PowerPoint (завантажити на Google Play або App Store)

Найпопулярніша програма Microsoft PowerPoint є в мобільній версії, яку можна завантажити з Google Play і App Store.

Вона доступна безкоштовно, але деякі функції працюють тільки в платній версії за передплатою. Якщо у вас є цілий пакет Microsoft office, то обов’язково після скачування необхідно залогінитися у своєму акаунті Microsoft для того, щоб були доступні всі функції.

Сама програма для мобільного телефону фактично повністю повторює версію ПК.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 10:18:52