Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зіркові пари з великою різницею у віці

Велика різниця у віці не є перешкодою для справжнього кохання. Це доводять українські та світові знаменитості, які, попри не завжди однозначну реакцію суспільства, змогли створити міцні сім’ї.

Факти ICTV пропонують пригадати 5 зіркових пар, які не переймаються великою різницею у віці.

Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова – 28 років

Народний артист України Віктор Павлік одружився зі своєю концертною директоркою Катериною Реп’яховою у травні 2020 року.

Зараз дивляться

З дитинства Катя була фанаткою співака, ходила на його концерти та навіть зробила спільне фото з Павліком, коли була ще маленькою.

Познайомилася пара у 2015 році у готелі в Миколаєві, де артист та його шанувальниця зупинилися після концерту. Їхні номери опинилися поряд.

У грудні 2019-го Павлік освідчився молодій коханій, а у травні 2020 року вони розписалися. У червні 2021 року у Павліка та Реп’яхової народився син, якого назвали Михайлом.

Подружжя не бентежить різниця у віці. Вони часто жартують на цю тему, оскільки Павлік навіть старший за свою тещу.

Алек Болдвін та Гіларія Томас – 26 років

Американський актор Алек Болдвін одружився з інструкторкою з йоги Гіларією Томас у 2012 році, через рік після знайомства.

У вересні 2022-го Болдвін увосьме став батьком. Разом з Гіларією він виховує сімох дітей – Кармен, Рафаеля, Леонардо, Ромео, Едуардо, Люсію, яку народила сурогатна матір, та Іларію.

Також у Болдвіна є доросла дочка Айрленд від шлюбу з акторкою Кім Бейсінгер.

Річард Гір та Алехандра Сільва – 34 роки

74-річний актор Річард Гір перебуває у шлюбі з іспанською публіцисткою Алехандрою Сільвою. Тривалий час пара приховувала свої стосунки, однак подейкують, що роман закрутився ще у 2014 році.

У 2018 році закохані організували закриту весільну церемонію у власному будинку у Нью-Йорку, куди запросили лише найближчих родичів і друзів. Зараз Річард та Алехандра виховують двох синів.

Зазначимо, що цей шлюб став для Річарда Гіра третім. До цього він був одружений з моделлю Сінді Кроуфорд. Другою дружиною актора була інша зірка подіумів Кері Ловелл, у пари є спільна дитина.

Джейсон Стейтем і Роузі Гантінгтон-Вайтлі – 20 років

Голлівудський актор Джейсон Стейтем та модель Розі Гантінгтон-Вайтлі познайомилися у 2010 році на музичному фестивалі Coachella.

Через 6 років Джейсон зробив Розі пропозицію руки і серця. У 2017 році у пари народився син Джек Оскар. 2 лютого 2022 року модель подарувала чоловіку ще й доньку Ізабеллу.

Брюс Вілліс та Емма Гемінг – 23 роки

Американський актор Брюс Вілліс одружився з моделлю Еммою Гемінг у березні 2009 року. До цього пара зустрічалася більше року.

Вілліс та Гемінг виховують двох спільних дітей – Мейбл Рей та Евелін Пенн. 68-річний Брюс, який страждає від деменції, має ще трьох дочок від шлюбу з Демі Мур.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-23 14:30:14