Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Донецькій області під час бою десантники знищили 5 російських танків і 4 БМП – ЗСУ

Фото: Факти ICTV

В одному з боїв на світанку російські окупанти розпочали штурм позицій марунових беретів з Миколаєва. Проте українські десантники дали їм сильну відсіч, знищивши п’ять танків і чотири бойові машини піхоти армії РФ.

За даними командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, в бій з окупантами вступили воїни 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ України, які виконують бойові завдання у Донецькій області.

Зараз дивляться

Там зазначають, що ворог намагався досягнути ефекту повної несподіванки та застосував дими. Але розвідка вчасно помітила висування ворожої колони, тому артилерія десантників почала завдавати вогневі удари по окупантах.

– Коли ворог підійшов на необхідну відстань у бій вступили протитанкісти, які влучним вогнем з протитанкових ракетних комплексів почали палити техніку окупантів, – йдеться у повідомленні.

У командування ДШВ ЗСУ зазначають, що в цьому бою десантники активно застосовували дрони-камікадзе і безпілотні літальні апарати зі скидами. Внаслідок атаки знищено п’ять танків і чотири БМП противника, а також два десятки бійців піхоти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-22 20:02:59