Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Києві може зʼявитися вулиця Ніни Матвієнко: що відомо

Іменем народної артистки України Ніни Матвієнко пропонують назвати вулицю у Києві. Відповідна петиція зʼявилася на сайті столичної міськради.

– Прошу перейменувати вулицю росіянина Лєскова на честь видатної співачки та акторки України Ніни Матвієнко. Ніна Митрофанівна заслужила на вулицю у самому центрі Києва, – зазначив автор петиції Данило Василинюк.

Для того, щоби пропозицію розглянули на сесії міськради, вона має набрати 6 тис. підписів від людей. На момент публікації цього матеріалу під петицією встигло підписатися 1,1 тис. громадян.

Донька співачки Антоніна Матвієнко поширила посилання на петицію у соцмережах. Те саме зробив зять народної артистки Арсен Мірзоян. В коментарях підписники відзначають, що залишили свій голос під зверненням. Поціновувачі таланту Ніни Матвієнко переконані, що вона варта того, аби її памʼять вшанували у такий спосіб.

Зараз дивляться

Легендарна співачка пішла у засвіти у віці 75 років. У неї залишилося троє дітей, чоловік та онуки. В останню путь артистку проводжали сотні шанувальників, серед яких чимало українських знаменитостей.

Близькі подруги Матвієнко згадували, що вона хворіла та перенесла низку операцій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-22 12:22:09