Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Папу Гомес дискваліфікований на 2 роки за допінг

Чемпіон світу у складі збірної Аргентини та гравець італійської Монци Алехандро Гомес (Папу Гомес) дискваліфікований на два роки. Про це повідомляє видання Relevo.

35-річний футболіст здав позитивний тест на допінг за кілька днів до старту Мундіалю у Катарі у листопаді 2022 році, коли ще захищав кольори іспанської Севільї.

Футболіст стверджував, що за кілька днів до допінг-контролю він довго не міг заснути та випив сироп одного зі своїх дітей, не проконсультувавшись із клубним лікарем.

Зараз дивляться

Попри провалений допінг-тест він зіграв на ЧС-2022. Гомес розумів, що його чекає дискваліфікація, тому Севілья в літне трансферне вікно досягла угоди про розірвання угоди з футболістом. Про майбутнє відсторонення були поінформовані інші клуби, але йому вдалося підписати контракт з Монцою.

Папу Гомес ще може подати апеляцію на це рішення та таким чином спробувати скоротити термін дискваліфікації.

В Україні Папу Гомес відомий тим, що захищав кольори харківського Металіста у сезоні-2013/2014. За клуб він провів 24 матчі, у яких відзначився чотирма голами та шістьма асистами. На Мундіалі у Катарі він провів два матчі – фінал ЧС-2022 він провів на лаві запасних.

Джерело: Relevo

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-20 17:24:27