Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Візит Путіна до Китаю – в ГУР заявили про певні ризики для України

Візит до Китаю російського диктатора Володимира Путіна несе певні ризики для України. Наша розвідка відпрацьовує різні сценарії та стежить за ситуацією.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини.

Таким чином він відповів на запитання, чи несуть сьогоднішні зустрічі Путіна з Сі Цзіньпінем та Віктором Орбаном якісь загрози для України.

Зараз дивляться

– Ризики це для нас звичайно певні несе, бо зрозуміло, що цікавить Путіна в цій ситуації. Україна не лише відстежує, а й відпрацьовує різні сценарії в цьому напрямку, – наголосив Юсов.

Він додав, що розвідка уважно відстежує будь-яку активність російського диктатора “стосовно всіх ризиків”.

Юсов також звернув увагу, що Росія сьогодні стала сировинним придатком у “світових економічних процесах”.

– І коли представників цього сировинного придатка кудись запрошують – у першу чергу так на них і дивляться, які б пафосні слова російський диктатор чи його поплічники при цьому не озвучували, – заявив представник ГУР.

Як відомо, сьогодні диктатор РФ перебував у Пекіні, де проходить міжнародний форум Один пояс, один шлях. Путін зустрівся з лідером КНР Сі Цзіньпінем.

Крім того, вперше з початку повномасштабної війни в Україні відбулася зустріч диктатора з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Останній відомий своїми проросійськими поглядами та неоднозначними заявами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-17 21:28:53