Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Брітні Спірс готує до виходу мемуари

Наприкінці жовтня світ побачить біографічна книга Брітні Спірс Жінка в мені. У ній співачка розкриє чимало подробиць особистого життя, в тому числі про перший поцілунок із Джастіном Тімберлейком. Тож чекаємо на нові вибухові одкровення.

Уже зараз Брітні привідкрила зміст мемуарів, зокрема там йтиметься про її стосунки з батьком. Він отримає велику порцію критики від доньки. Артистка пригадала, як він ображав її та робив неприємні оцінки щодо її зовнішності.

– Критику мого тіла в пресі я сприймала погано, проте, чути її від власного батька було ще болючіше. Він неодноразово казав мені, що я товста та маю щось зробити із цим, – зізналася Брітні Спірс.

Попзірка зазначила, що батько робив все, щоби в неї сформувалася низька самооцінка. Вона жила у тотальному контролі та не належала собі, почуваючись, як робот.

Зараз дивляться

– Протягом 13 років я була тінню самої себе. Зараз я згадую, як мій батько та його оточення тримали під контролем моє тіло та мої гроші, і мені від цього стає погано, – резюмувала знаменитість.

Джеймі Спірс почав тотально контролювати фінанси та життя своєї старшої доньки у 2008 році. Це сталося після того, як набула широго розголосу інформація про психічний розлад у Брітні. Спочатку це була тимчасова домовленість, але потімзірка перестала належати сама собі. Батько контролював з ким вона дружить, куди ходить, що купляє та примусив співачку використовувати протизаплідні засоби і приймати ліки проти її волі.

Раніше оточення Джеймі Спірса повідомляло, що він не читатиме мемуари доньки, адже його не турбує, що вона про нього скаже.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-17 18:03:10