Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андрій Макаревич відповів росіянам, які заявили, що він утік із Ізраїлю через війну

Лідер гурту Машина времени Андрій Макаревич відповів російським журналістам, які заявили, що він утік із Ізраїлю через війну.

У відеозверненні музикант також сказав, чи стане на захист країни, в якій живе.

– Г**нюки з жовтої російської преси вже встигли написати, що Макаревич знову втік від війни, цього разу ізраїльської, і прохолоджується в Європі. Війна мене застала наприкінці другого тижня наших гастролей. І переривати їх, скасовувати їхнє закінчення, я просто не міг. Але сьогодні ми відіграли останній концерт, а завтра я лечу додому – в Ізраїль, – заявив Макаревич.

Додає, зараз у нього є почуття незручності, що всі там, а він поки що ні. Але впевнений, як опиниться в Ізраїлі – воно в нього мине.

Зараз дивляться

– Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть, я з’ясовував, хоча я дуже непогано стріляю. Але я постараюся чимось бути корисним. Дуже хочу побажати всім нашим солдатам, резервістам, добровольцям удачі та швидкої перемоги. Залишіться цілими й неушкодженими. Переможемо обов’язково, і не таке бачили, – підсумував Андрій.

Крім Андрія Макаревича, в Ізраїлі також живуть й інші російські артисти, які виїхали туди з початком повномасштабної війни в Україні. Вони не підтримують кривавий режим Путіна, а тому вирішили змінити місце проживання.

Нещодавно Максим Галкін заявив про зміну громадянства. Як відомо, він із дружиною, співачкою Аллою Пугачовою та їхніми дітьми також в Ізраїлі. Гуморист заявив, що є громадянином Європейського Союзу і може жити в будь-якій із 27 країн ЄС разом зі своєю сім’єю.

Фото: Андрій Макаревич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-16 15:30:34