Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дружина Брюса Вілліса розповіла про погіршення здоров’я актора

Дружина Брюса Вілліса Емма Гемінг повідомила про погіршення здоров’я свого чоловіка, який страждає від деменції. Кохана актора заявила, що важко сказати, чи знає він про це.

Під час участі в програмі Today Емма поділилася всіма переживаннями, з якими вона стикається через хворобу Брюса. Гемінг зізналася, що їй важко сказати, чи знає її чоловік про перебіг своєї хвороби.

– Я зрозуміла, що деменція – це важко. Це важко для людини з діагнозом і для її родини. І коли лікарі кажуть, що це сімейна хвороба, це дійсно так, – зізналася кохана актора.

Емма також додала, що розповіла спільним із Віллісом донькам про хворобу батька – на сьогодні Мейбл 11 років, а Евелі – лише 8. Сама жінка зізналася, що поставлений діагноз став для неї полегшенням, адже це допомогло зрозуміти, що відбувається, і прийняти це.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що в лютому 2023 року Брюсу Віллісу поставили діагноз – лобно-скронева деменція. На сьогодні це найпоширеніша форма деменції у людей до 60 років. Ліків для боротьби з хворобою не існує.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-26 12:08:28