Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Фото військового з яблуком. Український захисник розповів про відновлення після російського полону

Колишній полонений РФ Максим Колесніков, фото якого з яблуком розлетілось у мережі, розповів про реабілітацію та відчуття після повернення.

За його словами, у перші хвилини після приїзду на територію України він почувався як фізично, так і морально виснаженим.

За 8 місяців після звільнення з полону Максим вже пройшов два курси реабілітації, операцію та післяоперційну реабілітацію. Наразі захисник повернувся на службу, де продовжує робити те, що дозволяє його стан здоров’я.

Зараз дивляться

Військовий розповів, що на наступний день після того, як відбувся обмін і військових привезли в санаторій для реабілітації, лікарі почали проводити огляди, брати аналізи, робити УЗД та рентген. 

Він відзначив, що зустріч полонених та їх адаптація продумані і систематизовані.

– В тебе є час, щоб пройти на лікування, яке тобі потрібно, є час, щоб оговтатись. Далі все залежить від стану людей. Є люди, які лікуються кілька місяців, а хтось повертається у свої частини, – додав Колесніков.

Раніше стало відомо, що поблизу Кліщіївки, яку нещодавно звільнили Сили оборони, у полон до українських прикордонників потрапив колишній мер російського міста Чайковський у Пермському краї РФ.

Фото: скриншот

Війна в Україні, звільнені з полону

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-26 10:54:55