Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Нацвідбір Дитячого Євробачення 2023: названо членів журі

Стали відомі члени журі Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2023. Свої голоси за кандидатів віддавали українці за допомогою електронного голосування.

Так, тепер оцінюватимуть виступи юних українців Ігор Кондратюк із 28,16% голосами, Jerry Heil із 24,93% голосами та Alyona Alyona із 20,91% голосами. Загалом, через сервіс Дія проголосувало понад 630 тис. українців – обрати кандидата на крісло журі можна було з 11 по 17 вересня.

Ігор Кондратюк – ведучий, продюсер і шоумен. Він має величезний досвід в оцінюванні різних талантів, тож його знання точно стануть у пригоді на конкурсі.

Зараз дивляться

Jerry Heil – співачка та авторка пісень. За свою кар’єру вона встигла стати лауреатом премії Music Moves Europe Awards і створити лейбл Nova Music.

Alyona Alyona – співачка та композиторка. У 2020 році вона увійшла до списку Forbes 30 до 30.

Продюсерка та музичні артистки оцінюватимуть таланти дітей уже 1 жовтня – переможець матиме змогу поборотися за перше місце із суперниками з 15 країн.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про подробиці Дитячого Євробачення 2023. Наприклад, конкурс відбудеться 26 листопада в Ніцці. Слоган конкурсу короткий, але досить ємний – Герої.

Попередній раз конкурс виграв 13-річний француз Lissandro з піснею Oh Maman. Українка Злата Дзюнька посіла 9 місце.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-20 10:20:45