Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дієтологи одностайно називають одну добавку до кави: мозок запрацює інтенсивніше

Дієтологи називають корицю інгредієнтом, який зробить каву справжнім енергетичним еліксиром.

Кава з корицею змусить мозок моментально прокинутися після нічного сну, прискорить метаболізм, загострить пам’ять і додасть енергії.

Дієтолог Крутіка Нанаваті стверджує, що ця спеція творить справжні дива з когнітивною функцією мозку – краще думається, краще запам’ятовується, швидше знаходиться розв’язання поставлених завдань і ефективніше засвоюються нові знання.

Зараз дивляться

– Під час додавання до кави посилюються природні антиоксидантні та протизапальні властивості кориці, що робить таке поєднання чудовим вибором, – каже Нанаваті.

Дієтологиня пояснює, що ключовий компонент кориці – коричний альдегід, якраз і захищає мозок від окисного стресу, що може призвести до погіршення когнітивних функцій як у літніх людей, так і в молодих.

Нанаваті стверджує, що регулярне вживання кориці може істотно поліпшити пам’ять.

Крім того, кориця покращує роботу мозку за рахунок підвищення рівня дофаміну, нейромедіатора, який впливає на регуляцію настрою.

Кориця також може регулювати рівень цукру в крові.

– Кава з корицею допомагає запобігти раптовим енергетичним збоям, які часто призводять до зниження уваги, – каже Нанаваті.

Дієтологиня наполегливо радить, коли ви вранці заварите каву, подумаєте про те, щоб замінити цукор або штучні підсолоджувачі, молоко чи вершки дрібкою кориці.

Різницю помітите одразу!

Джерело: She Finds

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-20 10:09:28