Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Луганщині росіяни продають вцілілі квартири – ОВА

На Луганщині російські окупанти намагаються продати вцілілі квартири за підробленими документами.

Про це повідомив глава Луганської ОВА Артем Лисогор.

Так, у Сєвєродонецьку росіяни ще рік тому склали перелік квартир, власники яких не з’явилися в місті в зазначений термін. Особливо їх цікавила інформація про квартали, які найбільш вціліли після штурму населеного пункту. Спочатку туди переселилися колаборанти.

Зараз дивляться

– Порожні квартири неодноразово мародерили так звані ремонтні бригади. А потім, спираючись на ці списки, які є в окупаційній адміністрації, вирішили влаштувати бізнес, намагаючись продати ці квартири вже з новими, щоправда підробленими, документами, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, війська РФ активно знищують вугледобувну галузь.

За словами глави ОВА, першу вони почали вбивати шахти Луганщини примусовою мобілізацією. Потім вирішили закрити понад 85 % вугледобувних підприємств на Донбасі.

Зараз  окупанти почали вилучати автотранспорт і техніку, аби людям не залишилося на чому виконувати свою роботу і пересуватися. Так, автобуси і вантажівки росіяни конфісковують нібито на користь окупаційних військ.

Раніше начальник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що до настання зими Сили оборони можуть встигнути зруйнувати сухопутний коридор з окупованого Криму на тимчасово захоплені Росією території України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-18 10:43:07