Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Що відбувається в Євпаторії після вибухів 14 вересня 2023 – деталі від партизанів

У тимчасово окупованому місті Євпаторія (Крим) спостерігається паніка після нічної “бавовни”. А місцевий порт спорожнів – окупанти забрали кудись свої кораблі.

Про це повідомили у військовому партизанському русі Атеш із посиланням на джерела.

– Після сьогоднішнього попадання в рашистське ППО біля Євпаторії всі кораблі кудись поплили, морський порт порожній. У людей панічні настрої, тепер усі чекають на постійні прильоти тому, що ППО вже немає, – зазначається в повідомленні.

Зараз дивляться

Після гучної ночі деякі школи в окупованому місті були закриті.

Що відомо про нічні вибухи в Євпаторії

У ніч на 14 вересня Збройні сили України вдарили по розташуванню російської системи ППО поблизу окупованої Євпаторії. За даними місцевих пабліків, був приліт у районі села Уютне.

Російське Міноборони стверджувало, що атаку здійснили безпілотники. В ЗСУ не озвучували, якою зброєю було завдано удару.

Є інформація, що був уражений російський комплекс ППО С-400 Тріумф. OSINT-аналітики писали, що установку ППО ще влітку 2022 року “засвітили” відпочивальники в Євпаторії, які фотографувалися на її тлі.

Як пояснила речниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, біля Євпаторії зосереджено багато військових об’єктів РФ. Вони є законними цілями для України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-14 19:56:19