Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Netflix показала тизер 6 сезону Корони: буде весілля

Компанія Netflix показала тизер шостого сезону серіалу Корона, розкривши деякі подробиці сюжету. Судячи з опублікованого фото, на нас чекає королівське весілля.

На знімку в соцмережах можна побачити документ, на якому написано Служба молитви та посвяти після одруження Його Королівської Високості принца Уельського і Її Королівської Високості герцогині Корнуольської”. Якщо багато хто чекав весілля принца Вільяма або Гаррі, то цього не покажуть.

Очікується, що одруження Чарльза і Камілли 2005 року покажуть у завершальних серіях не тільки сезону, а й серіалу. Як відомо, це остання низка серій, після чого проєкт буде закрито.

– Після шести сезонів, семи років і трьох складів Корона добігає кінця цього року. Ми скоро повернемося з новими серіями, але ось натяк на те, що нас чекає в останньому сезоні, – заявили Netflix.

Нагадаємо, що вже наприкінці 2023 року вийде 3 сезон Бріджертонів. Ще один серіал про життя королівських сімей Netflix покаже вже в грудні. Третій сезон потішить фанатів цікавим сюжетом, знайомими героями і красивою картинкою. Усе, що потрібно знати про серіал, можна побачити на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-05 08:46:29