Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Які авто і за скільки ремонтують найчастіше в Україні

Зі збільшенням кількості авто зростає і кількість їхніх ремонтів. Далеко не всі українці купують собі новий транспорт, який не ламається і надійно служить довгий час. І якщо деякі моделі радують водіїв довгі роки без ламання, то інші вимагають величезних вкладень, щоб справно працювати.

Експерти з Інституту Досліджень Авторинку з’ясували, які авто і за скільки ремонтують найчастіше.

Так, найчастіше на СТО можна зустріти автомобілі бренду Renault – 3,1 тис. авто на місяць. Друге місце за німецькими BMW – 2 682 авто. Трійку лідерів замикає Volkswagen – 1 891 авто. Четверте місце за Peugeot з позначкою в 1 006 авто, а п’ятірку замикає Hyundai – 987 авто.

Утім, Renault набагато дешевші в обслуговуванні, ніж авто від конкурентів. Найбільше за обслуговування та ремонт платять власники Porsche – середній чек становить майже 16 тис. грн. Друге місце за SsangYong – власникам цих авто в середньому виставляють чек в 11,3 тис. грн. Трійку лідерів замикає BMW – майже 10 тис. грн. Четверте місце за Iveco з показником у 9,8 тис. грн. П’ятірку лідерів замикає MAN із чеком у 9,3 тис. грн.

Українці також активно купують нові авто. Лідером ринку нового авто залишається Renault Duster завдяки своїй доступності. Також наші водії купують Toyota Rav4 та електричний Volkswagen ID.4.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-04 16:14:46