Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У п’яти населених пунктах Запорізької області оголошено примусову евакуацію дітей

У п’яти населених пунктах Василівського та Пологівського районів Запорізької області оголошено примусову евакуацію дітей.

Відповідне звернення Запорізької ОВА було розглянуто на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

– Учасники засідання одноголосно проголосували за проведення обов’язкової евакуації в примусовий спосіб дітей з їхніми батьками чи особами, які їх замінюють, або іншими законними представниками з окремих населених пунктів Василівського та Пологівського районів Запорізької області, які розташовані поблизу районів ведення бойових дій, – повідомили в Мінреінтеграції.

Зокрема, йдеться про п’ять населених пунктів: місто Гуляйполе, селище міського типу Степногірськ, а також села Преображенка, Єгорівка, Новопавлівка.

Фото: Google Maps

Через складну безпекову ситуацію та ворожі обстріли звідти примусово евакуюють 54 дитини та 67 супровідників (членів сімей).

Окрім дітей, обов’язкова евакуація також стосуватиметься маломобільних осіб, які проживають у зазначених населених пунктах.

Джерело: Мінреінтеграції

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-29 17:04:11