Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Apple запатентувала розумну каблучку для управління іншими гаджетами

Компанія Apple запатентувала унікальний девайс – смарткільце. З його допомогою користувачі зможуть керувати іншими пристроями корпорації, зокрема й iPhone.

Документ з патентом розкриває конструкцію і принцип роботи гаджета – кільцем можна керувати курсором миші, прокручувати сторінки, відкривати файли й документи, відповідати на дзвінки та виконувати базові команди для управління iPhone, приставкою Apple TV, і комп’ютерами Mac.

У самому кільці буде купа різних датчиків – вони мають стежити за рухами руки, силою натискання, і навіть кількістю пальців, які залучені під час жесту. Не обійдеться і без візуального управління – на гаджет хочуть встановити невеликі елементи сенсорного управління.

Щоправда, поки що ідея не виходила за рамки патенту – цілком можливо, що це проба пера, і гаджет не з’явиться на ринку найближчим часом.

Зараз компанія зосередила свою увагу на майбутніх смартфонах – стало відомо, коли iPhone 15 з’явиться в продажу. Флагман представлять публіці 12-13 вересня, а ось придбати новинку вийде вже з 22 вересня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-11 15:27:45