Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Розривають контракти та повертають гроші. Work.ua припиняє співпрацю з компаніями, що працюють у РФ

У четвер, 10 серпня українська платформа для пошуку роботи Work.ua заявила, що припиняє співпрацю з компаніями, що не вийшли з російського ринку. 

– Відсьогодні Work.ua припиняє надавати будь-які послуги компаніям та брендам, що не вийшли з російського ринку, і розриває з ними всі контракти. Ми також закликаємо інші бізнеси та людей зробити такий крок — відмовитись від будь-якої співпраці з ними, – повідомили на сайті. 

Work.ua розриває контракти на суму понад п’ять мільйонів гривень на рік. У компанії зобовʼязалася повернути ці гроші їхнім власникам та наголосили, що в жодній мірі не хочуть бути причетними до діяльності цих компаній в Україні та світі.

Фото: Work.ua

– Ми довго проявляли терплячість. Спочатку вірили, що всі вони скоро теж вийдуть з Росії. Потім, що просто не зрозуміли, й наші топменеджери таки зможуть переконати, показати їм Бучу, показати Маріуполь, показати знищені будинки та смерті… що несе співпраця цих компаній з ворогом на нашу землю. Але ні. Не змогли. Вибір цих компаній – бути з нашим ворогом. То нехай будуть! Лише з ним. Настав час проявити сміливість, – заявив співзасновник та CEO Work.ua Артур Міхно.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що, попри розв’язану Росією руйнівну війну, низка міжнародних компаній все ще продовжують працювати на російському ринку. У зв’язку з цим він закликав світ бойкотувати їх.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-10 11:52:41