Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хливнюк розповів, як ухвалив рішення піти на фронт

Лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк розповів, як ухвалив рішення піти на фронт та чи виконуватиме пісні російською мовою після завершення війни.

В інтерв’ю BBC артист зізнався, що недовго розмірковував, що йому робити, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

– Наших дітей обстрілювали, мою колишню дружину, моїх маленьких дітей, мою маму. Я дорослий сильний чоловік віком за 40 років, і є люди, яким потрібна моя допомога, тому що вони опинилися під вогнем. Їхні будинки ось-ось будуть зруйновані, і, на жаль, людей пограбують, а деяких зґвалтують. Так що ти не думаєш багато про це. Ти просто ідеш захищати, тому що це відбувається у тебе вдома. Я думаю, ви б вчинили так само. Насправді ви не маєте вибору, – сказав він.

Відповідаючи на запитання про знищення російських окупантів, Хливнюк наголосив, що не вбиває людей.

– Я маю ліквідовувати міжнародних злочинців із маминого саду. Я повинен виштовхнути їх туди, звідки вони прийшли. Це не про вбивство. Я не хочу нікого вбивати. Вони можуть просто взяти свої речі та повернутися, якщо захочуть, – пояснив лідер гурту Бумбокс.

Артист не виключає, що, можливо, за кілька років після війни знову виконуватиме свої російськомовні пісні, однак зараз, поки триває війна, він не може цього уявити.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Після війни — можливо, за кілька років. Але я бачив жахіття… Я був свідком жахливих сцен, коли ми деокуповували території. Я бачив такі речі, що поки ця війна триває, не можу уявити, щоби я співав свої власні російськомовні пісні, — сказав Хливнюк і додав, що бачив, що російські окупанти зробили на окупованих територіях.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-09 23:30:41