Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Українка Ірина Білоцерковець, яка втратила око під час обстрілу, знялася для обкладинки Playboy

Українка Ірина Білоцерковець, яка втратила око під час обстрілу Росією, потрапила на обкладинку української версії Playboy. Це перший друкований випуск українського видання з початку повномасштабного вторгнення Росії.

На обкладинці Ірина позує у відвертому сталевому купальнику і пов’язкою на око у формі сердечка. Свій образ модель доповнила масивними браслетами та каблучками.

Ірина Білоцерковець- хірург, модель і телеведуча, яка отримала поранення на початку 26 лютого 2022 року під час ракетного обстрілу. Після отриманих травм за її життя боролися лікарі в Берліні. Після поранення модель присвятила кілька місяців відновленню.

– Відсутнє око, всюди стирчали трубки, поголене після операції волосся, шви, шрами, рани, зламана щелепа. Я була монстром Франкенштейна. І хоча моє обличчя було негарним, тіло було прекрасним, – заявила модель.

Відомо, що Ірина – дружина помічника мера Києва, але вона не впевнена, що обстріл був спрямований саме на її ураження.

Примітно, що перший за час повномасштабної війни друкований випуск так і не потрапить на прилавки – їх розіслали по госпіталях, лікарнях і тилових пунктах управління.

Нагадаємо, що Playboy повернеться в цифровому форматі наприкінці 2023 року. Це буде спеціальна платформа, яка допоможе авторам контенту заробити.

Фото: Playboy

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-06 12:47:06