Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Меган Маркл зайняла більш м’яку позицію щодо сім’ї принца Гаррі

Меган Маркл зайняла більш м’яку позицію щодо сім’ї свого чоловіка принца Гаррі. Зараз герцоги Сассекські хочуть зосередитися на своїх дітях – принцові Арчі та принцесі Лілібет, а також житті в Каліфорнії.

Сім’я принца Гаррі досі залишається відмежованою від герцогів Сассекських, а сам він не спілкується з рідним братом, принцом Вільямом.

– Ситуація з його батьком і братом, як і раніше, дуже важка для нього. Однак Меган завжди його підтримує. Раніше вона ставилася до цього негативно. Здається, зараз вона зовсім віддалилася від цього, – каже джерело.

Наразі вони проживають у Монтесіто, де хочуть повністю зосередитися на вихованні дітей. Відомо, що в будинку у пари є кілька ігрових майданчиків, зокрема тренажерний зал для скелелазіння.

– Вони дуже єдині, коли йдеться про сімейні цінності і про те, як виховувати своїх дітей. Вони обидва чудові батьки. Їхні діти – це їхній світ, – додає джерело.

Близький друг пари зазначає, що Гаррі та Меган не в захваті від пильної уваги, віддають перевагу невеликим вечіркам вдома, караоке та іншим розвагам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-03 14:05:23