Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Маша Єфросиніна розповіла, як живе в очікуванні свого чоловіка з фронту: боюся втратити

Блогерка та ведуча Маша Єфросиніна розповіла, як живе в очікуванні свого чоловіка з фронту. Артистка довго наважувалася про це поговорити, і записала відео в Instagram для своїх шанувальників.

На початку звернення Маша зізналася, що навчилася багато розповідати своїм фанатам про своє життя – як хороше, так і погане. Однак є одна тема, про яку зірці складно говорити публічно.

– Про те, як я весь час живу зі страхом втратити свою кохану людину. Я знаю, що кожне моє слово може вириватися з контексту і підноситися по-різному. Обговорюйте будь-яку тему, але я не готова давати на це свій біль. Я реагую на кожен коментар про Тимура, – заявила Єфросиніна.

Ведуча додала, що з’являється багато коментарів щодо служби її чоловіка та їхніх стосунків.

– Я дуже агресивно на це реагую, і хочу кожному написати пішов на х*й. Але це теж не нормально і стосується тільки моїх проблем. На теми про чоловіка на фронті реагують і мої близькі, з якими ми сідаємо за одним столом. Вони ніяковіють, і не знають, як на це реагувати. Але вони невинні, адже це вибір Тимура, – додала Маша.

Єфросиніна також додала, що її чоловік просить викладати знімки з її життя, і не говорить з нею про війну. Маша впевнена, що подібні емоції переживають й інші жінки, які очікують на своїх чоловіків.

Нагадаємо, що в середині літа Єфросиніна привезла своїх дітей в Україну – її 8-річний син Олександр і 19-річна донька Нана зараз проживають у Польщі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-02 11:02:15